A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.04. 18:47 Rámius

139. nap - Tegnapi vérkép, holnap CMV

Tegnap lemaradt egy eredményem kiírása, gyors bepótolom. A két gyógyszer mellett, amik nem igazán használnak a csontvelőmnek, elég jók maradtak a sejtjeim, és pontosan már nem is tudom mikor kaptam sejtnövelőt, ami jó! Remélhetőleg holnap is legalább ilyen, de inkább jobb eredmények születnek. Plusz a CMV, remélem már negatív lesz! Nem mellékesen ma vagyok itt a kórházban 5(!) hónapja, ha az első heti kivizsgálásokat is számolom!! DURVA!

Fehérvérsejt 1,86
Haemoglobin 84
Thrombocyta 87
Neutrofil 1,28

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr414888934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása