A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.26. 16:07 Rámius

161. nap - Vár rám másodszor is a steril szoba!.

Hétfő,vérvétel, és megbeszélés. Nagyjából ezek voltak ma, és ami igazán érdekes az a megbeszélés volt. Sajnos, eljutott oda a szervezetem, hogy 19%-ban donorsejtekkel, és 81%-ban saját sejtekkel rendelkezik. Ez az amit kilökődésnek hívnak. Viszont a mai beszélgetésen kiderült,illetve nem is kiderült, hanem szóba jött megint, hogy én egy gyengített (inkább) immunszupressziós kezelést kaptam, kevés kemoval megtűzdelve, ami sokszor elég szokott lenni, de még ennél is ott van az a kevés százalék, akiknek nem sikerült valamiért. Na, én pont beleestem ebbe a pár százalékba. Viszont a jó hír, már amennyire jó hír, hogy ha most megint lesz egy transzplantom, akkor olyan kemoterápia irányába eltolt kezelést fogok kapni, ami csutkára kiöl mindent, és nem lesz ami visszajöjjön. Nagyjából jelenleg ez a felállás, időpontot még pontosat nem tudok, de a december 18 környéki bent lét az biztos. Transzplantációs osztályon úgy sem karácsonyoztam még :D
Sejtjeimről, cmv-ről semmit nem tudok, hiszen szokásukhoz híven megint nem lett meg a laborban az eredmény.
Több mint valószínű, hogy a következő poszt jövő hétfőn lesz, hiszen addig nem lesz miről, és mit írnom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr844926632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása