A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.01. 11:55 Rámius

136. nap - Vérvétel, Immunrendszer feltérképezés

Csütörtök vérvétel, mint ahogy mindig. Viszont most volt mellé tegnap egy "fax" (ha jól tudom így kell írni), ami arra szolgál, hogy megnézzék mennyi T-sejtem van, mennyi lympfocytám, mennyi ilyen olyan sejtek. Várhatólag az eredmény 7 nap múlva. Ha dolgoznak azért valamit az ünnep alatt. Ha nem akkor olyan 10 nap. CMV kópia számot viszont nem vettek le, mivel azt nem néznek az ünnep miatt. Majd csak hétfőn. A sejtjeim viszont jók. Két gyilkor gyógyszer, és egy vírus mellett nagyon jók. :) 2,42 fehérvérsejt, 93 haemoblogin, 93(!) thrombocyta, és 1,56 neutrofil. A csontvelő működésem kicsit lecsúszott a határ érték alá, ez viszont nem baj szerintem, mivel 30.4 a határérték, és 28.40 nekem.
Mára ennyi volt, legközelebb hétfőn írok bejegyzést, amikor kiderül a cmv számom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr364883567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása