A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.31. 20:44 Rámius

12. nap - Tüdőgyulladás!!

Itt az év vége, és így utolsó napra derült ki, röntgenen, hogy tüdőgyulladásom van. Sajnos.. Még nem tudom pontosan hogy mi, meg hogy, csak ennyit tudok, a többit a doki holnap elmondja. Egy részről örülök, hogy a 12. nap jött elő, mert ha a szerencse velem van, akkor ezt a pár napot a sejtek indulásáig fél lábbal is ki bírom.
Másrészt az a baj, hogy előjött, és oxigénre is kellett miatta tenniük, mert 78-80 % volt a szaturációm, ami nagyon kevés. Éjjel nem igazán tudtam aludni, mert kaptam a torkomra fájdalom csillapítót, amitől 6-7x voltam fent az éjjel, és attól folyton hánytam.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr344989775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása