A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.05. 23:06 Rámius

170. nap - Transzplantáció előtti vizsgálatok

Elég régóta nem írtam, mégpedig azért, mert nem volt mit írnom. Itthon voltam, és jelenleg is vagyok, kiélvezem azt a pár napom ami még hátravan, aztán pedig megyek a sterilbe, megint. Ma voltunk Pesten, egy sima vérvételre készültünk, aztán végül elég sok minden történt. Kiderült, hogy ma lesz mindenféle vizsgálat, EEG-től kezdve fülészetig bezárólag. És még így is maradt péntekre két vizsgálatom, egy CT, és egy szív ultrahang, még pedig a Tűzoltó utcai gyerek klinikán. Aztán keddre pedig megkaptam a behívómat, vár a harcmező! :D
A vérvételnél mondjuk húzós volt a helyzet, mert a kis száram megadta magát, aztán noszogatni kellett, hogy visszavérezzen, de végül sikerült elindítani azt is. Ha nem ment volna, akkor adtak volna rá valami gyógyszert, ami feloldja, de ha attól sem ment volna, akkor lett volna baj. De szerencsére minden jól ment. Vérképemről nem is tudok semmit, és igazából már nem is lényeges, mert úgyis nullázni kezdik kedden. A szobámmal irtó nagy szerencsém volt, mert minden kis box teli van, oda rakták a kisebbeket, és nekem pedig kitakarították az egyetlen megüresedett nagy szobát, ami szintén box, de 2,5x akkora mint egy sima box. Legalább megszokott környezetben leszek, ismerni fogom a dolgokat, és nem utolsó sorban lesz is helyem kicsit mozogni.

Ui.: Kicsit a cím kapcsán elfogott a déjá vu érzés, mintha erről már írtam volna a blogomban. Vizsgálatok, kezdődő transzplantáció, meg ilyesmi. Biztos valamivel keverem :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr14950048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása