A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.23. 17:05 Rámius

158. nap - Talán csak sejtpótlás, vagy újabb transzplantáció???

Eljött a péntek, és sajnos az az eredmény született a donorképzésemmel kapcsolatban, amit nagyon nem akartam. Megint csökkent. Most jelenleg 19%-on áll. Bár ez is hétfői eredmény, lehet azóta még lejjebb ment... Mindegy, beszéltünk a dokival, és azt mondta, hogy várják az egész családot hétfőn a vérvétel után, egy megbeszélésre, ahol eldől mi lesz. Felvették a donorral a kapcsolatot, hajlandó adni ismét sejteket. Az időpont december 18. Igen, megint 18.. Mint júniusban. Azt viszont nem tudjuk, hogy sejtpótlás lesz, vagy kezdődik minden újra, és vár rám még egy transzplantáció. Majd hétfőn minden kiderül.. A lényeg annyi, hogy rohadtul nem jól állok.(Szerintem)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr54921903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dgahan 2012.11.24. 11:41:37

Mindenesetre mi drukkolunk hogy a lehetőségekhez mérten a legjobban alakuljon minden! Várjuk a részleteket és hajrá!
süti beállítások módosítása