A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.20. 15:41 Rámius

155. nap - Még alacsonyabb donorképzés, negatív cmv

Eljött a harmadik hét eredménye, és az lett amit reméltem, negatív lett a CMV vírusom. Viszont két héttel ezelőtt negyven akárhány %-os volt a donorképzésem, amit a mostani eredmény igencsak túlszárnyalt... Lement 22%-ra.
Dokival volt egy kis értekezés, hogy, hogyan tovább. Azt mondták, ha nem csökken tovább, akkor nincs baj, mert lehet hogy a sok gyógyszer okozta, viszont ha tovább csökken, akkor kerül szóba az, hogy kapok a donoromtól sejt pótlást, ami segíthet ezen az egészen. Őszintén szólva erre sose gondoltam volna, hogy ilyen erős az immunrendszerem...Ha jók lettek volna alapból a T sejtjeim, akkor nem lett volna semmi bajom az egészből.. Kiszámíthatatlan az egész.
Sejtjeimet nem is tudta a doki megmondani, csak annyit mondott, hogy 1000 felett van a neutrofilom. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr214916688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása