A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.11. 17:21 Rámius

x. nap - Ismét a sterilben.

Eljött a napja, hogy bekerüljek a boxba, és sikerült is. Igazából nem írom le ugyanazt amit fél évvel ezelőtt, mindenki emlékszik rá(remélhetőleg), hogy ez hogy telt, mikkel járt.
Sok minden nem történt, a vártakkal ellentétben ma nem kaptam kemoterápiát, csak felraktak infúzióra, aztán holnap kapom meg az első adagomat a "jó kis méregből". Megkérdeztem a dokinőt, azt mondta, első nap egy fajta kemoterápiás gyógyszert fogok kapni, Aztán a következő nap, kapok mellé egy kiegészítő mérget, végül az 5 napos kezelés vége felé kapok egy harmadik kiegészítést, ami szintén öli az immunrendszert..
Ennyit tudtam meg ma, majd a többi dolgot még holnap megkérdezem.

kiegészítés: Nem tudom ki figyelte, és ki nem, a blogom jobb oldalán van egy kis számláló, ami a transzplantáció óta eltelt napjaimat számolja. Azt mivel ez nem sikerült, újra fogom indítani, hogy az e hónap 18-ától számolja az eltelt napokat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr474960184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása