A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.22. 20:50 Rámius

3. nap - Kezdődnek a mellékhatások?

Ma hajnalban jött el a harmadik nap, és ma van a kemoterápia kezdésétől számított 10. nap. Mostanra várhatóak a mellékhatások, illetve még mindig várhatóak. Eddig szerencsére megúsztam, nem hullik a hajam, nem fáj a szám, viszont már háromszor hánytam. Hozzáteszem, egész nap többször volt hányingerem. Nincs is nagyon étvágyam, pont az előbb leírtak miatt, valószínű ezért fogytam több mint egy kilót. Bár a dokik szerint nem tud ilyen hamar lemenni egy kiló. Szerintem meg igen, na mindegy! :D
Öröm az ürömben, hogy még kb. két napja levelet kaptam a Porsche Centrum Budapest-től, jobban mondva attól, aki volt velem tesztvezetésen, hogy az egész mindenki, aki ott dolgozik jobbulást kíván, és sürgettek, hogy siessek ki, mert vár rám egy újabb tesztvezetés. :)
Még ha pontos információm nincs is erről, és időpont sem, már a szándék is nagyon kedves, és ezúton szeretném nekik megint megköszönni a kedvességüket! :)

kiegészítés: Pont az előbb hozták be a holnapi gyógyszereimet, és köztük volt egy nagy zacskó fehér trutyi, amit mi laikusok műkajának hívunk. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr374977899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása