A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.19. 13:08 Rámius

1/2 naposan - Megvolt a transzplantáció

Tegnap volt a nagy nap, megjött a csontvelőm, és megint éjjel. Hajnal 1-kor törték rám az ajtót, hogy kell ez kell az, mert jön a cucc. ÉS innentől kezdve egész 7-ig alig aludtam valamennyit. 6 órán keresztül csöpögött, ami azért volt, mert 1,522,65 vér jött a donortól! Megjött, lefolyt, és most várunk, hogy tegye a dolgát! :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr374973070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása