A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.12.14. 19:44 Rámius

Kemoterápia harmadik nap

Letelt a fele, ma is megkaptam a szép kis adagomat. Bevezették az utolsó kiegészítő gyógyszert ,amit 2-3 napig fogok kapni, ez egy nyúlszérum, és a kilökődés ellen van, hogy a csontvelőnek több esélye legyen beépülni. Nem úgy mint a múltkor. Ma már 3x fogok kapni a görcsoldóból, hiszen kapom 6 óránként a buzi nevűt gyógyszeremet. :D Állapotom tök jó, a napi szintű lázakat kivéve, ez a doki szerint attól van, hogy kapom a kemoterápiát és pusztulnak a sejtek, rossz információkat közölnek a szervezettel, és ebből adódóan lesz az ember lázas.(magyarán azt hiszik a pusztuló sejtek, hogy fertőzésem van) Még szépen van étvágyam, hajam nem hullik, jó a kedvem, viszont elég narkósnak nézek ki a sok cucctól. Először még vicces volt, most viszont már annyira nem tartóm viccesnek, de hát kell a kezelés miatt.
Sejtjeimet nem tudom, hogy mennyi pusztult el ebből a kevésből, ami volt, de most nem is az a fontos, hanem hogy jók jöjjenek újra, és ne erősödjön meg megint a régi csontvelőm.
Apropó, mivel ez a nyúlszérumot kapom(szaknyelven ATG egyik fajtája), várom, hogy mikor kezdenek nőni a tapsi füleim :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr654965812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása