A blogomról

Elsősorban a közeli ismerőseim, barátaim számára készült, hogy ők tudják mi van velem, miken megyek keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mást nem látok szívesen a blogomon, akárki írhat, kérdezhet, és nyomkodhatja a Tetszik gombot a bejegyzéseimhez! Másodsorban azoknak készült akik hasonló, vagy ugyanilyen cipőben járnak, és többet akarnak tudni a dolgokról. 

Eltelt napok száma

Elérhetőség

2012.11.05. 18:24 Rámius

140. nap - Kevéske, de nem vészes sejtszám

Mint a címben is látszik, elég kevés a sejtem, de a gyógyszerek mellett nem csodálkozom rajta. Sejtnövelőt viszont nem kell kapjak rá :) A CMV pedig csak holnap lesz meg, mivel a laborban valami kitt hiány miatt nem tudták megcsinálni mindenkiét, és ma csak annyi dőlt el, hogy azzal a kevés kittel kiét csinálják meg. A doki az én nevemet (is) mondta, mivel nekem most fontos tudni, hogy mennyi.
Azt, hogy mi az a kitt, ne kérdezzétek, én sem tudom, de több mint valószínű, hogy valami kellék a vizsgálat elvégzésére.

Fehérvérsejt 1,67
Haemoglobin 84
Thrombocyta 84
Neutrofil 1,18

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ramiusblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr494892257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása